Pages

12/07/2013

English Muffin French Toast/イングリッシュマフィンでフレンチトースト

(Serves 1 person)
1 english muffin divided in half
1/2 cup of soy milk or milk
2 teaspoons of sugar
1 egg
1 tbsp of butter 
Optional: 1/4 teaspoon of cinnamon powder

(1人分)
イングリッシュマフィン 1
豆乳又は牛乳 1/2カップ
砂糖 小さじ2
卵 1
バター 大さじ1
もし有ればシナモンパウダー 小さじ1/4

Mix milk, sugar, egg and cinnamon until frothy.
牛乳、砂糖、卵、シナモンをボウルに入れてよく混ぜる。

Dip and coat english muffin in the milk & egg mixture.
Leave it for about 10 minutes to soak.
イングリッシュマフィン入れ全体的に絡ませ、10分程漬けておく。

In a heated pan, melt butter and cook the muffins each side until golden brown.
熱したフライパンにバターを溶かしイングリッシュマフィンを焼いていく。
両面きつね色に焼けたら取り出す。

Top with maple syrup or honey, fruit of your choice.
シロップやはちみつ、フルーツなどと一緒に。
出来上がり。

If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis