1 english muffin divided in half
1/2 cup of soy milk or milk
2 teaspoons of sugar
1 egg
1 tbsp of butter
Optional: 1/4 teaspoon of cinnamon powder
(1人分)
イングリッシュマフィン 1
豆乳又は牛乳 1/2カップ
砂糖 小さじ2
卵 1
バター 大さじ1
もし有ればシナモンパウダー 小さじ1/4
Mix milk, sugar, egg and cinnamon until frothy.
牛乳、砂糖、卵、シナモンをボウルに入れてよく混ぜる。
Dip and coat english muffin in the milk & egg mixture.
Leave it for about 10 minutes to soak.
イングリッシュマフィン入れ全体的に絡ませ、10分程漬けておく。
In a heated pan, melt butter and cook the muffins each side until golden brown.
熱したフライパンにバターを溶かしイングリッシュマフィンを焼いていく。
両面きつね色に焼けたら取り出す。
Top with maple syrup or honey, fruit of your choice.
シロップやはちみつ、フルーツなどと一緒に。
0 件のコメント:
コメントを投稿