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10/30/2013

Asian Style Chicken with Homemade Chili Sauce/アジア風唐揚げ&手作りスイートチリソース

(Serves 1-2 person)
75-100g of chicken thigh
1/2 teaspoon of garlic powder
1/2 teaspoon of coriander powder
1 teaspoon of sake (or white wine)
1 tbsp of flour
1 tbsp of cornstarch 
salt and pepper

Sweet Chili Sauce
2 tbsp of rice wine vinegar
1 tbsp of ketchup
1 tbsp of honey
1 teaspoon of cornstarch
1 dried chili

(1〜2人分)
鶏もも肉 75g〜100g
ガーリックパウダー 小さじ1/2
コリアンダーパウダー 小さじ1/2
酒 小さじ1
薄力粉 大さじ1
片栗粉 大さじ1
塩こしょう

スイートチリソース
お酢 大さじ2
ケチャップ 大さじ1
はちみつ 大さじ1
片栗粉 小さじ1
鷹の爪 1
First mix vinegar, ketchup, honey, cornstarch, and chopped up dried chili.
Microwave for about 20 seconds and mix well.
お酢、ケチャップ、はちみつ、片栗粉、鷹の爪を細かく切って
レンジで20秒程加熱してよく混ぜる。

Rub salt, pepper, coriander powder, garlic powder and sake onto the chicken.
塩こしょう、コリアンダー、ガーリックパウダー、酒を鶏肉によく揉み込む。

Coat chicken with cornstarch and flour.
片栗粉と小麦粉をまんべんなくまぶす。

In a heated pan, drizzle some olive oil and cook chicken skin side down until golden brown.
熱したフライパンに油をひき鶏肉を揚げ焼きにする。
皮を下側にしてきつね色になるまで焼く。

Serve with sweet chili sauce.
スイートチリソースを添えて出来上がり。

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