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10/08/2013

Pumpkin Pie/パンプキンパイ

Another yummy recipe for halloween season.
This pie literally takes less than 5 minutes to make!
All you have to do is mix then bake.
I used store bought pie crust, so no fuss about making it! A cheater's dessert!
またまたハロウィンテーマで、
今回はパンプキンパイを作ります!
市販のパイ生地をを使ったので準備は5分以内、
後はオーブンで焼いて完成!
ズボラ屋さんのレシピです★
かぼちゃピューレの缶詰はスーパーで買えるので
探してみて下さい。


(Serves 5-6 people)
1 can of pumpkin puree (425g)
1 pie crust (9 inches)
1 pinch of salt
1/4 cup of sugar
1/4 teaspoon of cinnamon powder
1/4 teaspoon of nutmeg powder
3/4 cup of heavy cream

(5〜6人分)
パンプキンピューレ缶詰 1(425g)
市販のパイ生地(23cm) 
塩 ひとつまみ
砂糖 1/4カップ
シナモンパウダー 小さじ1/4
ナツメグパウダー 小さじ1/4
生クリーム 3/4カップ

First, preheat oven on 220C degrees.
Mix all the necessary ingredients in a bowl. Mix well.
まず始めにオーブンを220度に余熱する。
全ての材料をボウルに入れ混ぜる。

 I used "Ready Crust" pie crust.
こんなグラハムビスケットで出来た市販のパイ生地を使います。

Put the mixture in the pie crust, smooth out the top.
パイ生地に流し込みまんべんなく平らにする。

Bake in the oven 220C degrees for 10 minutes, then turn down to
180C degrees and bake for 30 minutes. After baked, cool down in the fridge.
オーブンに220度で10分焼き、180度に温度を落とし30分焼く。
焼き終わったら冷蔵庫で冷やす。

Serve with whipped cream if you like.
お好みでホイップなどを添えて出来上がり。
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