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10/08/2013

Tofu Chicken Nuggets/豆腐チキンナゲット

My second time of making this recipe, its quick and healthy :)
If you are craving some chicken nuggets from fast food stores...
choose wisely and simply make this tofu and chicken nuggets at home!
I made herb sauce as dipping sauce rather than ketchup or mustard, but
serve with any sauce of your choice.
今日はヘルシーな豆腐チキンナゲットを作ります♪
混ぜて焼くだけ、簡単にできます。
ケチャップやマスタードにももちろん合いますが
今回は無脂肪ヨーグルトを使ってハーブソースと一緒に。

(Serves 2 people)
100g of minced chicken (breast or thigh of your choice)
150g of tofu (about 1/2 of one tofu)
1 pinch of garlic powder
salt and pepper
1 tbsp of flour

Herb Sauce(optional)
basil leaves chopped
cilantro chopped
2 tbsp of nonfat yogurt
1 teaspoon of vinegar or lime juice
salt and pepper

(2人分)
鶏ひき肉 100g(胸又はももどちらでも可)
豆腐 150g(1/2丁ほど)
ガーリックパウダー ひとつまみ
塩こしょう 少々
薄力粉 大さじ1
卵 1
パン粉 大さじ1

ハーブソース
バジル みじん切り
パクチー みじん切り
無脂肪ヨーグルト(無糖ヨーグルト)大さじ2
酢 小さじ1
塩こしょう 少々

Add all the necessary ingredients in a bowl and mix with your hands.
材料全てをボウルに入れ手で混ぜる。

Use spoons to form a round shape.
スプーンを使って丸く形を作る

In a frying pan, add about 3-4 tbsp of oil and fry the nuggets.
フライパンに少し多めの油をひき、ナゲットを揚げ焼きする。

Turn them over when they are golden brown, cook the other side as well.
きつね色になったらひっくり返しもう片面もしっかり焼く。

For the herb sauce, simply mix together all the ingredients necessary for the sauce.
(feel free to use other herbs like parsley)
ソースはみじん切りにしたハーブと全ての材料を混ぜるだけ。
(パセリなど違ったハーブを使っても大丈夫です)

Serve.
出来上がり。

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