Serve with some tomato sauce if you like or just eat them as they are :)
ヘルシーに鶏肉を使ってミートボール♡
バジルを入れるのに香りがすごくいいです
新鮮なバジルを購入しない場合はドライバジルでも大丈夫です。
(Serves 2-3 people)
200g of ground chicken
1/2 onion chopped finely
1 clove of garlic chopped finely
some basil leaves chopped finely
1 egg
1 tbsp of bread crumbs
salt and pepper
(2〜3人分)
鶏ひき肉(胸ももどちらでも)
玉ねぎ 1/2 みじん切り
にんにく 1 みじん切り
バジル 少々 みじん切り
卵 1
パン粉 大さじ1
塩こしょう
In a heated pan, drizzle oil and cook onions and garlic. Cook on med~low heat.
熱したフライパンに油をひき玉ねぎとにんにくを中〜弱火で炒める。
When onions are soft, take them out and cool down.
玉ねぎがしんなりとするまで炒め、取り出し冷ましておく。
When onions are cooled down, add ground chicken, egg, basil, salt and pepper.
Mix well by using your hands.
Mix well by using your hands.
触れるくらいに玉ねぎが冷めたら鶏肉、卵、バジル、パン粉、
塩こしょうを少々して手で混ぜる。
Form golf ball sized meat balls and fry them in a heated pan with some oil.
丸めてゴルフボールくらいのサイズのミートボールを作り
油をひいたフライパンで焼いていく。
Cook all sides until golden brown.
全体的にきつね色に色がつくまで焼く。
Serve.
出来上がり。
This recipe will be continued, so check my next blog entry for some yummy meatball soup recipe!
チキンミートボールは完成★これをスープに入れるレシピを次の記事で見てください★
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