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10/19/2013

Corn & Egg Soup/コーンと卵の中華スープ

(Serves 1-2 people)
1/2 can of corn (or creamed corn)
1 egg beaten
4 cups of water
salt and pepper
chicken stock cube 
1 teaspoon of sake
1 teaspoon of corn starch & 2 teaspoon of water mixed

(1〜2人分)
缶コーン(又は缶クリームコーン)1/2個
卵 1
水 4カップ程
塩こしょう
中華の素又は鶏のダシの素 5g
酒 小さじ1
片栗粉 小さじ1&水 小さじ2を混ぜる

Bring water to a boil. Add chicken stock, salt and pepper.
Then add the corn and bring to a boil again. 
お湯が沸騰したら鶏のダシを入れ塩こしょうする。
そしてコーンを入れて軽く煮詰める。

Then add the cornstarch and water mixture and simmer.
片栗粉を溶いたのを入れスープにとろみを付ける。

When soup has thickened by the cornstarch, add beaten egg and mix the egg in the soup.
スープにとろみが付いたら溶いた卵を入れかき混ぜる。

It should look like this.
こんな感じになります。

出来上がり。

Easy, fast and healthy!
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