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10/22/2013

Veggie Burger/ひよこ豆ハンバーガー

(Serves 1 person)
150-170g of chick peas drained
2 tbsp of breadcrumbs
1 egg
1 teaspoon of coriander
1/2 teaspoon of garlic powder
1 teaspoon of paprika
salt and pepper
1 hamburger bread toasted
any vegetables of your choice

(1人分)
ひよこ豆(水煮)150〜170g
パン粉 大さじ2
卵 1
コリアンダー 小さじ1
ガーリックパウダー 小さじ1/2
パプリカパウダー 小さじ1
塩こしょう 少々
ハンバーガー用のパン
野菜(トマト、レタス、ほうれん草など)


In a food processor blend chickpeas until smooth.
フードプロセッサーにひよこ豆を入れなめらかにする。

Add breadcrumbs, eggs, coriander, paprika, garlic powder, salt and pepper then mix well.
パン粉、卵、コリアンダー、パプリカ、ガーリックパウダー、
塩こしょうを入れて混ぜる。

Form a patty and chill in the fridge for about 10 minutes.
ハンバーグの形にして冷蔵庫で10分程冷やし休ませる。

In a heated pan, drizzle some olive oil and cook the patty. Each side until browned.
熱したフライパンにオリーブオイルをひき、
ハンバーグが両面しっかり焼き色がつくまで焼く。

Add vegetable of your choice. (lettuce, spinach, onions, tomatoes, etc)
I put spinach, tomatoes and mayonnaise on top. Serve with toasted bread.
好きな野菜を挟んでハンバーグにする。(レタス、ほうれん草、玉ねぎ、トマト等)
今回はほうれん草、トマトとマヨネーズをトッピングしました。
出来上がり。
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