He's such an inspiring chef, I watch his cooking shows all the time :)
Its a great dish to eat a lot of vegetables in one meal
and brown rice just feels healthy afterwards.
and brown rice just feels healthy afterwards.
Hope you enjoy it.
イタリアンソーセージを使って
野菜がたっぷり入ったライスを作ります。
イタリアンソーセージ以外に肉屋で買うような中がミンチのようになった
大きめのソーセージを使うことをオススメします。(ウィンナーとかよりも)
大きめのソーセージを使うことをオススメします。(ウィンナーとかよりも)
もちろん玄米じゃなくても白米で大丈夫です!
(Serves 1-2 people)
100g-200g of Brown rice cooked
1 Italian sausage
2 small green peppers(or 1 large pepper) diced
1/2 tomato diced
1/4 onion diced
1 clove of garlic finely chopped
1 tbsp of paprika powder
1 chicken stock cube
1/4 cup of water
Parsely finely chopped
Green onions finely chopped
(1〜2人分)
玄米 1〜2人前
ソーセージ 1
ピーマン(小サイズなら2個、大なら1個)
トマト 1/2
玉ねぎ 1/4
にんにく みじん切り 1
パプリカパウダー 大さじ1
ブイヨンキューブ 1
水 1/4カップ
パセリ みじん切り 少々
青ネギ みじん切り 少々
In a heated pan, drizzle olive oil and cook onions.
熱したフライパンにオリーブオイルをひき玉ねぎを炒める。
When onions start to soften, add green peppers.
玉ねぎが柔らかくなってきたらピーマンを入れて炒める。
Take out the meat from the sausage casing and cook. Add garlic.
ソーセージとにんにくを入れる。
(ソーセージの中身を皮から取り出して入れました)
Then add paprika powder and blend in well with the ingredients.
Then add brown rice and mix.
パプリカパウダーをまぶして炒める。
そして玄米を入れて炒める。
Add water and stock cube. Mix well to make sure the stock cube dissolves.
ブイヨンキューブと水を入れて混ぜる。
ブイヨンがしっかり溶けるまで混ぜる。
Leave it on the heat until the rice absorbs all the water.
水気がなくなるまで中火にかける。
Turn off heat. Add fresh cut tomatoes, green onions and chopped parsley.
水気が無くなったら火を消す。
細かく切ったトマト、青ネギ、パセリを入れて混ぜる。
Serve.
出来上がり。
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