Pages

10/01/2013

Shrimp & Broccoli on Toast/えびとブロッコリーのトースト

Shrimp and broccoli salad on some whole wheat english muffins.
Toasted with some melted cheese on top. Perfect recipe for brunch :)
ヘルシーな全粒粉のイングリッシュマフィンの上に
えびとブロッコリーをトッピング。
簡単にできるレシピです^^

(Serves 1 person)
1/6 broccoli 
3 shrimps
1 wholewheat english muffin
1 tsbp of sour cream or mayonnaise
1 tbsp of shredded cheese
salt and pepper

(1人分)
ブロッコリー 1/6
海老 3匹(背わたを取る)
イングリッシュマフィン 1
サワークリーム又はマヨネーズ 大さじ1
ピザ用チーズ 大さじ1
塩こしょう
In a  salted boiling water boil cleaned shrimp and broccoli.
Boil shrimp first and boil broccoli for only about a minute.
沸騰した湯に塩をひとつまみ入れえびとブロッコリーを茹でる。
えびを先に茹でブロッコリーは1分間ほど茹でる。

Take out shrimp and broccoli. Chop shrimp into small pieces.
茹で上がったえびとブロッコリーを取り出しえびを細かく切る。

Also chop broccoli into small pieces.
ブロッコリーも同じく細かく切る。

Salt and pepper, then add sour cream (or mayonnaise).
塩こしょうをしサワークリーム(又はマヨネーズ)を入れる。

Mix.
混ぜる。

Put shrimp and broccoli salad on each english muffin and top with shredded cheese.
イングリッシュマフィンの上に乗せチーズをトッピングする。

Melt cheese in the toaster oven. Serve.
オーブントースターでチーズを溶かしたら出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入った方はシェアをしてね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis