5 shrimp, shell off and cleaned
some broccoli
2 tbsp of corn starch
2 tbsp of mayonnaise
1 tbsp of ketchup
1 tbsp of milk (or soymilk)
1/2 tbsp of sugar
(1人分)
えび 5匹 背わたを取る
ブロッコリー 少々
片栗粉 大さじ2
マヨネーズ 大さじ2
ケチャップ 大さじ1
牛乳又は豆乳 大さじ1
砂糖 大さじ1/2
First combine mayonnaise, ketchup, sugar and milk. Mix.
マヨネーズ、ケッチャップ、砂糖、牛乳を混ぜておく。
Coat cleaned shrimp with cornstarch.
背わたを取ったえびに片栗粉をまんべんなくまぶす。
In a heated pan, drizzle some oil and cook shrimp until crispy.
熱したフライパンに油をひきえびがカリッとなるまで焼く。
When shrimp is almost done cooking, add broccoli and cook broccoli as well.
えびに火が通ってきたらブロッコリーも入れ一緒に炒める。
Then add the mayonnaise mixture.
先ほどのマヨネーズを入れて絡める。
Make sure everything is coated well with the mayonnaise sauce.
全体的にソースが絡むようにする。
Serve.
出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。
0 件のコメント:
コメントを投稿