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10/20/2013

Camembert Cheese Omelette/カマンベールチーズのオムレツ

Feel free to use other ingredients of your choice other than long beans and bacon.
I recommend spinach, asparagus, as other possible choices :)

カマンベールチーズのオムレツを作ります。
インゲン豆とベーコンを入れていますが
オムレツなのでお好きな材料を入れて下さい。
ほうれん草やアスパラガスなどもオススメです。

(Serves 1 person)
5 small pieces of Camembert cheese
2 eggs beaten
2 tbsp of milk or soy milk
1 pinch of salt
1 bacon diced
3-4 long beans diced
1 teaspoon of butter

(1人分)
カマンベールチーズ 一口サイズを5つ程
卵 2
牛乳又は豆乳 大さじ2
塩 ひとつまみ
ミニベーコン 2枚
インゲン豆 3ー4
バター 小さじ1
Combine egg, milk, salt and mix. 
Cut bacon and long beans in small pieces and cook for about 1-2 minutes in a hot pan. 
Take them out of the pan after cooking.
卵、牛乳、塩を混ぜておく。
ベーコンとインゲン豆を小さく適当なサイズに切り
熱したフライパンに油をひき1〜2分炒めて、取り出して置いておく。

Put frying pan on medium low heat, melt butter and put egg mixture.
フライパンを中〜弱火にしてバターを溶かし、卵を入れる。

When egg begins to cook, add long beans, bacon.
Then place the cheese on half side of the egg.
少し卵に火が通ってきたらいんげん、ベーコンを入れ
カマンベールチーズを円の半分側に置いていく。

Use spatula to flip the omelette in half. Turn off the heat.
オムレツを半分に折る。火を消す。

Serve.
出来上がり。

Love that melted cheese!
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