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10/02/2013

Soy Sweet Potato Soup/さつまいもの豆乳ポタージュ

(Serves 2 people)
1 Japanese sweet potato, skin peeled
1/2 onion sliced
1 tbsp of butter
1 stock cube
300ml of soy milk
100ml of water
1 teaspoon salt and pepper 
1 teaspoon of sugar

(2人分)
さつまいも 1 
玉ねぎ 1/2薄切り
バター 大さじ1
ブイヨンキューブ 1
豆乳 300ml
水 100ml
塩こしょう 少々
砂糖 小さじ1
Cut sweet potato in small pieces, then microwave about 4 minutes.
皮をむいたサツマイモを小さく切り、レンジで4分ほど加熱する。

In a heated pan, melt butter and cook onions until soft.
熱したフライパンにバターを溶かし玉ねぎを炒める。

When onions begin to soften, add sweet potatoes and cook with the onions.
少し玉ねぎが透明になってきたらサツマイモを入れ一緒に炒める。

Add water, soy milk and stock cube. Stir until the stock cube is melted.
水、豆乳、ブイヨンキューブを入れキューブが溶けるまで混ぜる。

Put soup into a blender and blend until smooth.
ミキサーに入れ滑らかにする。

Put back soup in a pan, taste and season with salt, pepper, and sugar.
鍋に戻し味見をして塩こしょう砂糖で味を整える。

Serve
出来上がり。
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