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10/30/2013

Pumpkin Gratin/かぼちゃとほうれん草のグラタン

(Serves 1 person)
Penne 
5 slices of Pumpkin
About 3 strands Spinach chopped
1/2 of onion chopped
1/2 cube stock
1/2 tbsp of flour
1/4 cup of milk (soy milk)
A pinch of nutmeg
salt and pepper

(1人分)
ペンネ
かぼちゃ 5切れ薄切り
ほうれん草 3束程
玉ねぎ 1/2
ブイヨンキューブ 1/2個
薄力粉 大さじ1/2
牛乳又は豆乳 1/4カップ
ナツメグ ひとつまみ
塩コショウ

First boil pasta until al dente.
まずはパスタをアルデンテに茹でる。

Microwave pumpkin in microwave for about 3 minutes.
かぼちゃをレンジで3分程加熱する。

In a heated pan, drizzle some oil and cook the onions.
Salt and pepper lightly.
熱したフライパンに油をひき玉ねぎを炒めて軽く塩コショウする。

Add spinach and sautee with the onions.
ほうれん草も入れ一緒に炒める。

Add flour and cook with onions and spinach. 
Add milk and mix until it thickens up.
薄力粉を入れ炒め、豆乳を加え混ぜる。

Add pasta and mix.
パスタを入れ絡める。

Add sliced pumpkin on top and then top with cheese.
Bake in the toaster oven until cheese is melted.
かぼちゃを上に乗せチーズをトッピングしてオーブントースターで
チーズが溶けるまで焼く。

Serve.
出来上がり。

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