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10/16/2013

Camembert Cheese & Basil Dumplings/カマンベールとバジルの餃子

(1~2 people)
6-8 gyoza dumpling wrappers
camembert cheese
basil leafs
1 tbsp of corn starch
2 tbsp of water

(1〜2人用)
餃子の皮 6〜8枚程
カマンベールチーズ
バジル
片栗粉 大さじ1
水 大さじ2
Mix corn starch and water.
片栗粉と水を混ぜておく。

Place cheese and basil leaf on top of the wrapper.
餃子の皮にバジルとカマンベールチーズを置く。

Use your index finger to put water & cornstarch mixture around the wrapper.
指でなぞるように皮の内側に先ほど置いておいた片栗粉水を塗る。

Fold it in half, it should look like half a circle.
そのまま折ってに餃子の形にする。

Repeat same for others.
同じ方法で餃子をどんどん作っていきます。

In a heated pan, drizzle some olive oil and cook the dumplings on medium-low heat.
Add 1 tablespoon of water then put lid on it immediately.
熱したフライパンに油をしき、餃子を中〜弱火で焼く。
水を大さじ1程入れ蓋をして蒸し焼きにする。

When water is evaporated in the pan, take off lid and chec to see if the
dumplings are golden brown at the bottom.
水が無くなった頃に蓋を取り、餃子がキツネ色に焼けているか確認する。

Serve.
出来上がり。
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