100g of thin cut pork
2 tbsp of soy sauce
1 tbsp of sake
1 tbsp of mirin
1/2 tbsp of honey
1/2 teaspoon of grated ginger
1 tbsp of corn starch
(1人分)
豚ロース薄切り 100g程
醤油 大さじ2
酒 大さじ1
みりん 大さじ1
はちみつ 大さじ1/2
すりおろし生姜 小さじ1/2
片栗粉 大さじ1
Mix soy sauce, mirin, sake, ginger, and honey.
Coat pork with corn starch.
豚肉一枚ずつ片栗粉でまぶす。
In a heated pan, drizzle some oil and cook pork until a little golden brown each side.
熱したフライパンに油をしき豚肉を焼いていく。
少し両面に焼き目がついたらOK。
↓
Add the sauce and coat pork well with the sauce.
先に作っておいたソースを流し入れて豚肉を絡めさせる。
Serve.
出来上がり。
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