and of course, there has to be something pumpkin for a halloween party.
So here's an easy recipe using pumpkin and yogurt.
Fast, yummy and super easy to make. Enjoy :)!
もうすぐハロウィンですね!
かぼちゃのご飯が食べたくなる季節♪
今日のレシピは簡単に出来ちゃうかぼちゃのサラダ。
今回無糖のヨーグルトを使用しましたが、加糖を使用する場合は
はちみつを抜いて下さい。
ドライフルーツはコンビニでのお菓子コーナーでも購入できますよ♪
(Serves 2 people)
200g of pumpkin
2 tbsp of plain yogurt
1 tbsp of honey
1 tbsp of almonds
1 tbsp of dried fruit (or raisins)
1 teaspoon of mayonnaise
(2人分)
かぼちゃ 200g(南瓜1/6くらい)
無糖ヨーグルト 大さじ2
はちみつ 大さじ1
アーモンド 大さじ1
ドライフルーツ 大さじ1
マヨネージ 小さじ1
Take of the pumpkin skin, cut into random small pieces and microwave for about 5 minutes.
かぼちゃの皮を取り適当に小さく切り、レンジで5分程柔らかくなるまで加熱する。
When pumpkin is soft, use a fork or spoon to mash.
Leave some big pieces of pumpkin rather than finely smashing all of it.
フォークやスプーンを使ってかぼちゃを潰す。
潰し過ぎずゴロゴロとかぼちゃも少し残しておく。
Add yogurt and mix.
ヨーグルトを入れて混ぜる。
Add rest of the ingredients and mix well.
他全ての材料を入れて混ぜ合わせる。
Serve.
出来上がり。
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