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10/03/2013

Cheese Bagels/チーズベーグル

I absolutely love baking bread at home.
Bagels are one of the easy bread recipes, follow my recipe and 
you can bake fresh baked cheesy bagels. You can bake plain bagels if you don't have cheese at home.
お家で手作りのもちもちベーグル♡
チーズベーグルにして香ばしく。
出来立ては最高の美味しい^^もちろん冷めて
そのまま食べても美味しいです。
チーズが家に場合チーズ無しでもプレーンベーグルが作れます!

(4 bagels)
300g of strong flour
2 tbsp of sugar
1 tbsp of salt
2 teaspoons of dry yeast
170cc of warm water (not hot)
shredded cheese

(4つ分)
強力粉 300g
砂糖 大さじ2
塩 大さじ1
ドライイースト 小さじ2
ぬるま湯 170cc(手で触れる温度)
ピザ用チーズ
Put flour, sugar, salt and yeast in a bowl. Pour warm water over the yeast. Mix.
強力粉、塩、砂糖、イーストをボウルに入れる。
ぬるま湯をイーストにかけるようにして入れる。

Knead dough for 5 minutes, roll into a ball then put plastic wrap over it.
Place dough somewhere warm and leave it for 15 minutes.
5分程こねて丸めラップをし、なるべく暖かい場所に置いて15分発酵する。

After 15 minutes, it should be expanded 3 times in size. 
15分後には3倍ほど大きくなっている。

Divide the dough equally in 4 pieces.
4等分に分ける。

Use a rolling pin to roll out in long rectangle.
めん棒で生地を縦長くのばす。

Fold towards the center, both right and left.
右と左を中心に向けて折る。

Connect ends together and form a donut.
丸めて包み込みようにつなげて閉じる。

Put plastic wrap over the bagels and leave again in a warm place for 10 minutes.
Preheat oven to 220C degrees.
またサランラップをし暖かい所で10分置いておく。オーブンを220度に余熱する。

After 10 minutes boil water in a pan, bring down to low heat. Boil each bagel for 1 minute.
10分後鍋でお湯を沸騰させ、弱火にする。ベーグルを1分ずつ茹でる。

Take bagels out, top with shredded cheese on top and bake for 18 minutes in 220C degrees.
ベーグルを取り出しチーズを乗せ、220度のオーブンで18分焼く。

Serve.
出来上がり。

Bagel should last about 1-2 days. You can freeze them too if you like.
ベーグルは1〜2日間持ちます、もしくは冷凍も可能です。
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