Pages

10/24/2013

Spiced Chicken & Chickpeas/チキンとひよこ豆のカレー炒め

(Serves 1 person)
100g of chicken leg cut into bite size 
1 handful of chickpeas drained
1 tbsp of curry powder
1 tbsp of nonfat(unsweetened) yogurt
Salt and pepper

(1人分)
鶏もも肉 100g程 1口サイズに切る
ひよこ豆(水煮)少々
カレー粉 大さじ1
無脂肪(無糖)ヨーグルト 大さじ1
塩コショウ

Combine chicken and chickpeas in a bowl, then add curry powder, salt and pepper.
鶏肉とひよこ豆をボウルに一緒に入れ、カレー粉、塩コショウを入れる。

Add yogurt and mix very well.
ヨーグルトもいれてよく混ぜ合わせる。

Heat oil in a pan and cook chicken and peas. When chicken is cooked through its ready.
熱したフライパンに油をしき鶏肉とひよこ豆を炒める。
鶏肉に火が通ったらOK。

Serve.
 出来上がり。
If you like my recipe, please 'share' by clicking below.
レシピを気に入ったらイイネを押してね。

0 件のコメント:

コメントを投稿

ShareThis